Kvaliteten på våre smykker

Kvaliteten på våre smykker

Kvalitet er vår aller viktigste prioritering, og vi er meget selektive på produkter vi velger å føre. Vi ønsker å gi deg fantastiske smykker til en overkommelig pris, og vi ønsker at du skal ha glede av smykkene dine i lang tid fremover.

Så, hvordan er våre smykker utformet? Vi har her beskrevet hvilke typer materialer vi anvender i våre smykker. Du finner også informasjon om hvordan smykkene er utformet på hver enkelt produktside. 

Sterling sølv 925- At det er 925 sølv, betyr at det er minst 92,5% rent sølv og 7,5% kobber eller andre metaller. 925 sølv er den mest anvendte typen til smykker, og den beste med tanke på allergier. Sterling Sølv 925 er nikkelfritt.

Forgylt sølv 925- Basen i disse smykkene er sterling sølv 925. Forgylling er en prosess der et tynt lag med gull påføres smykket ved hjelp av en galvanisk prosess. Våre smykker er påført et solid lag som skal holde seg godt over lengre tid hvis du tar godt vare på smykkene dine. Forgylt sølv 925 er i likhet med sterling sølv 925, nikkelfritt og passer godt til allergikere.

Gulldouble- Double er en prosess der et solid lag med gull påføres over et annet metall, vanligvis kobber. Smykkene våre som er av gulldouble er påført 18k gull, og er meget holdbare. Smykkene er stemplet med GF (Gold Filled).

Ferskvannsperler- Det brukes ferskvannsperler i enkelte av våre smykker. Ferskvannsperler er naturlige perler som dannes naturlig i ferskvannsmuslinger. Perlene kommer i forskjellige fasonger og størrelser, og ingen perler er identiske.

Rubiner- Rubiner er en av de fire mest verdifulle edelstenene, og de er meget sjeldne. Vi bruker rubiner i enkelte design. Dette er naturlige rubiner som ikke er slipt og som gjør seg veldig godt i smykkene.

Ametyst- Ametyst er en lilla variant av kvarts, og den mest brukte kvartstypen i smykker. 

Røykkvarts- Dette er en type kvarts som er brun/grå i fargen. Den har store variasjoner i gjennomsiktlighet, alt fra nesten gjennomsiktig til nesten sort.

Granat- Granatkrystaller er som regel rødlige, men de finnes i alle fargespekter, foruten blå.

Akvamarin- Akvamarin er en type mineral der navnet betyr "sjøvann". Navnet kommer fra fargen som strekker seg fra dyp blå til grønn.